RESTAURANT ANTALYA GRILLROOM

RESTAURANT ANTALYA GRILLROOM Heerlijke gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 14 beoordelingen
14 nov 2019 om 3:40 Besteld maar helemaal niets ontvangen!! Waardeloos en amateuristisch om je klanten te laten wachten!! 7/8 proberen contact te zoeken zonder resultaat! Hier bestel ik nooit meer en morgen contact opnemen met thuisbezorgd.
3 nov 2019 om 12:08 Eerst heel lang gewacht een grote en een kleine kapsalon besteld vervolgens krijg ik 2 kleine terwijl ik 3 euro bij moet betalen voor een grote. Dit is niet de 1e keer. Probeer ik jullie vervolgens te bereiken nemen jullie de telefoon niet op. Waardeloos
3 nov 2019 om 3:30 Prima eten
21 okt 2019 om 18:59 De kwaliteit van het eten was goed, maar wel jammer dat van de 5 gerechten er 1 klopte. Je kunt heel mooi aangeven wat je erbij wilt: saus, kaas, salade, klein of groot. Kwestie van goed lezen lijkt me.
8 okt 2019 om 20:46 Ik heb al een klacht over deze bestelling gedaan via jullie klantencontact. Lees die maar eerst door. Ik ben heel heel boos. Ik werd om 20.00 uur gebeld dat ze er bijna waren met het eten. Ze waren een BEETJE LAAT!!!! Een BEETJE een heel uur later dan ik
29 sep 2019 om 19:47 Ik was een beetje teleurgesteld over de kleine porties friet per persoon. Pizza erg lekker!
24 sep 2019 om 17:52 Gisteravond half 1 in putten is die strijder naar me toe gekomen nog stuur me ff mail van hem hij krijgt boesjans
23 sep 2019 om 12:04 het eten was koud en toen we ze wilde bellen om te vragen waar ons eten bleef waren ze niet te bereiken.
21 sep 2019 om 19:57 Belachelijk ander half uur later kwam er nog een keer wat eten. Had naar een uur gebeld en er was geen contact met het bedrijf. Daarna langs gereden en bedrijf bleek dicht te zijn. Toen ergens anders eten gehaald en onderweg naar huis was het eten bezorgd
6 sep 2019 om 11:55 Waar ze eerst iets vergeten waren, belden ze daarna meteen op om het op te lossen en boden een extra pizza en cola aan. Top geregeld dus. Eten was prima, niet te veel op aan te merken.